Loopbaan onderzoek

Psychologisch Adviesbureau 2eXplore biedt passend en op maat gemaakt loopbaanadvies. Wij helpen jaarlijks honderden mensen hun talenten te ontwikkelen, nieuw perspectief te creëren en de regie te pakken over hun eigen loopbaan. 2eXplore helpt je om te ontdekken waar je interesses, talenten en kwaliteiten liggen en in wat voor soort banen deze het best tot hun recht komen. Daarvoor bieden wij zowel het loopbaanonderzoek als speciale begeleiding aan. Zo haal je het beste uit jezelf! Het onderzoek richt zich op jouw specifieke talenten die kunnen leiden tot succes en persoonlijke voldoening in een (nieuwe) werkomgeving. Dit loopbaan onderzoek worden veelal gedaan door mensen die nieuwe keuzes in hun carrière willen of moeten maken.

Zo wordt gekozen voor 2eXplore door mensen die niet meer tevreden zijn met hun huidige baan of die toe zijn aan een verandering of nieuwe uitdaging. Onze ervaren psychologen en arbeidsmarktdeskundigen staan voor al deze mensen klaar om hen een stap verder te helpen. Wat jouw motivatie ook is, je bent van harte welkom bij 2eXplore.

Psychologie gericht op krachten en talenten!

Waarom kiezen voor een loopbaanonderzoek en –coaching bij 2eXplore?

Door het krijgen van inzicht in je capaciteiten, persoonlijkheid en interesses wordt het duidelijk welke mogelijkheden en kansen er voor jou en je loopbaan zijn. Ons team zet deze resultaten om in een op maat gemaakte rapportage, want meten is weten.

Sollicitatietraining

2eXplore loopbaanbegeleiding kan aangevuld worden met een sollicitatietraining, andere begeleiding of individuele coachingssessies.

Hiermee vergroot jij de kans op succes en geef jij jezelf meer mogelijkheden voor een loopbaan die bij jou past.

Dromen durven doen

Zal ik u even bellen?

Laat je nummer hierachter en ik bel je z.s.m. terug
3

Locaties

8

Certificeringen

30+

Curussen

2000+

Tevreden klanten

Zal ik u even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug
2eXplore

2eXplore biedt behandeling en onderzoek op het gebied van studie- en beroepskeuze en loopbaan. Behandeling wordt geboden in de basis GGZ. Wij hebben een vestiging in Deventer, Weesp en Amsterdam

Vestigingen

Vestiging Amsterdam
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam

Vestiging Deventer / Apeldoorn / Zutphen
Achter de Muren Duimpoort 52
7411 CE Deventer

Vestiging Weesp
Leeuwenveldseweg 14-M
1382 LX Weesp