Wanneer ga jij…
Optreden voor Jezelf?

Wij zijn heel trots! 2eXplore is geselecteerd om als een van de 30 beste loopbaan-advies bureaus een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van mensen die werkzaam zijn in de kunst- en cultuursector of de creatieve industrie.

Wij hebben ervaring binnen de cultuursector en specifiek binnen de danswereld.

Ga Optreden voor Jezelf – ga naar de website!
Het ei is gelegd, we zijn LIVE met het aanbod op de website van Optreden voor Jezelf.

DEEL dit a.j.b. zoveel mogelijk met mensen die in de kunst- en cultuursector actief zijn zodat we er samen voor gaan zorgen dat het beschikbare geld ook inderdaad gebruikt gaat worden!

Want, IEDEREEN die werkt in de kunst- en cultuursector of de creatieve industrie kan tot en met eind 2016 via het Sectorplan Cultuur met een korting van tenminste 50% een loopbaanadviesgesprek aanvragen of coaching en training volgen op het gebied van loopbaanplanning, persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, prestatiedruk, communicatie e.d.

Werk je bovendien in de podiumkunsten en voldoe je aan de criteria voor een vergoeding van opleidings- of ontwikkelingskosten door het SFPK, dan kom je zelfs in aanmerking voor een bijdrage van maar liefst 90%. Wacht niet langer maar ga direct naar de website Optreden voor Jezelf!

Deze regeling is een serieuze financiële impuls van 4,6 miljoen euro, die 50/50 gefinancierd wordt door de kunst- en cultuursector zelf en de z.g. Asschergelden van het ministerie van SoZaWe.

Kijk voor meer informatie op de website www.optredenvoorjezelf.nl  of neem contact op met een van onze adviseurs van 2eXplore www.2explore.nl/contact/