Esmee&Myrthe 77
Ons verhaal

Opgegroeid in Deventer, kennen wij elkaar sinds de middelbare school. We vervolgden onze weg aan de UvA in Amsterdam. We verlieten Deventer voor het Amsterdamse leven, werden beiden psycholoog én twee keer tegelijkertijd moeder. Onze levens liepen bewust en onbewust naast elkaar. Het voelde dan ook als een hele mooie, logische maar ook bewuste stap om samen dit avontuur aan te gaan! 

Esmee&Myrthe 27
Esmee Schijven

GZ-psycholoog

Esmee&Myrthe 02
Myrthe Eggink  

GZ-psycholoog i.o

Naast onze eigen brede achtergrond is het onze passie om jongeren en volwassenen verder te kunnen helpen bij het maken van keuzes tijdens hun reis in dit leven. Het mooiste wat je kunt worden is immers jezelf! Daarbij vinden wij van 2eXplore het daadwerkelijk meten/onderzoeken een belangrijk deel van onze manier van werken.

Het geloof dat meten weten is en dat deze kennis mogelijkheden c.q. kansen biedt, ervaren wij dagelijks. Dit werk geeft mij ontzettend veel energie en voldoening, het is een feest om (jonge) mensen weer een stap verder te mogen helpen tijdens hun reis.

Onze onderzoeksresultaten geven inzicht in capaciteiten, persoonlijkheid, drijfveren, interesses en met name Talenten! Ieder mens is uniek! Hierdoor heeft 2eXplore veel mooie resultaten en aanbevelingen mogen boeken in de afgelopen jaren. De adviezen ziet u altijd terug in een op maat geschreven fraaie rapportage.

“Use what talents you possess: the woods would be very silent if no birds sang there except those that sang best”
Henry Van Dyke 1852-1933

Psychologie gericht op krachten en talenten!
2eXplore

Psychologie gericht op krachten en talenten! 

2eXplore is een psychologisch bureau met vestigingen in Amsterdam, Weesp en Deventer. 2eXplore gaat uit van de unieke persoon en kijkt naar krachten en talenten om iemand op die manier te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Wij bieden begeleiding/behandeling en onderzoek voor de juiste loopbaan- profiel- studie- en/of beroepskeuze, hoogbegaafdheids- en intelligentieonderzoek bij kinderen en andere psychologische vraagstukken. Ook bieden wij assessments op maat voor de zakelijke markt. 2eXplore werkt uitsluitend met wetenschappelijk psychologische testen. 

Ons team bestaat uit GZ-psychologen en basispsychologen met veel ervaring en kijken ook altijd mee vanuit een psychologische bril. Mocht er aanvullende hulp nodig zijn, dan kunnen wij die ook bieden. Hierdoor zijn wij laagdrempelig en voelen jongeren en volwassenen zich gezien en gewaardeerd. Wij geloven dat meten weten is en dat onze onderzoeksresultaten inzicht geven in talenten, capaciteiten, persoonlijkheid, interesses en vooral mogelijkheden. Wij gaan uit van talenten en zijn gericht op de toekomst.

Zal ik u even bellen?

Laat je nummer hierachter en ik bel je z.s.m. terug

Overige praktijkgegevens

KVK:88768899
AGB-code hulpverlener: 94113682
AGB-code praktijk: 94067380

Registraties

  • BIG-geregistreerd GZ-psycholoog: 29930358025

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging van Psychologen (NIP)
  • Vereniging Cognitieve Gedragstherapie (VGCT)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN)
3

Locaties

8

Certificeringen

30+

Curussen

2000+

Tevreden klanten

Zal ik u even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug

2eXplore

2eXplore biedt behandeling en onderzoek op het gebied van studie- en beroepskeuze en loopbaan. Behandeling wordt geboden in de basis GGZ. Wij hebben een vestiging in Deventer, Weesp en Amsterdam

Vestigingen

Vestiging Amsterdam
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam

Vestiging Deventer / Apeldoorn / Zutphen
Achter de Muren Duimpoort 52
7411 CE Deventer

Vestiging Weesp
Leeuwenveldseweg 14-M
1382 LX Weesp