“Psychologisch Adviesbureau 2eXplore heb ik in 2007 opgericht en komt voort uit mijn interesse in mensen, keuzes maken, gedrag, ontwikkeling en wat hen beweegt. Het is mijn overtuiging dat je, door te leven vanuit wie je daadwerkelijk bent, je het meeste voor jezelf en je omgeving kunt betekenen. De afgelopen jaren is 2eXplore hard gegroeid. Dit heeft geresulteerd in drie vestigingen; Amsterdam, Naarden en onze hoofdvestiging in het mooie Deventer.

Inmiddels werken er ook meerdere ervaren psychologen bij 2eXplore. Afgestudeerde en ervaren psychologen maken deel uit van onze visie op onderzoek, advies en begeleiding. Hierdoor borgen wij ons hoge kwaliteitsniveau in de advisering naar onze klanten. Binnen ons team van psychologen zijn vele achtergronden vertegenwoordigd, waardoor wij uw dochter/zoon, uw organisatie, en of u zelf  een groot aanbod kunnen bieden van diverse onderzoeken; Studie- en Beroepskeuze, Masterkeuze, Profielkeuze, Loopbaanonderzoeken, Assessments op maat voor de zakelijke markt, Hoogbegaafdheid- en Intelligentieonderzoeken, Coaching en of Outplacementtrajecten.

Naast mijn eigen brede achtergrond is het mijn passie om jongeren en volwassenen verder te kunnen helpen bij het maken van keuzes tijdens hun reis in dit leven. Het mooiste wat je kunt worden is immers jezelf! Daarbij vinden wij van 2eXplore het daadwerkelijk meten/onderzoeken een belangrijk deel van onze manier van werken.

Het geloof dat meten weten is en dat deze kennis mogelijkheden c.q. kansen biedt, ervaren wij dagelijks. Dit werk geeft mij ontzettend veel energie en voldoening, het is een feest om (jonge) mensen weer een stap verder te mogen helpen tijdens hun reis.

Onze onderzoeksresultaten geven inzicht in capaciteiten, persoonlijkheid, drijfveren, interesses en met name Talenten! Ieder mens is uniek! Hierdoor heeft 2eXplore veel mooie resultaten en aanbevelingen mogen boeken in de afgelopen jaren. De adviezen ziet u altijd terug in een op maat geschreven fraaie rapportage.

Marion Eggink – Nijenhuis

“Use what talents you possess: the woods would be very silent if no birds sang there except those that sang best”

Henry Van Dyke 1852-1933