Appendagefabriek Kolk B.V.

Kolk is producent en leverancier van appendages zoals afsluiters, brandkranen, terugslagkleppen en toebehoren voor het waterleiding- en afvalwaternetwerk. Wij zijn expert in de toelevering aan de (drink)waterleidingmarkt in binnen- en buitenland. Naast de levering van producten, bieden wij ook specialistische projectondersteuning.

Witteveen+Bos | Advies- en ingenieursbureau

Ingenieurswerk
Witteveen+Bos levert advies- en ingenieursdiensten voor projecten in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. Wij werken vanuit acht kantoren in Nederland en tien in het buitenland. We zijn deskundig, betrouwbaar en betrokken.

Ardagh Group

Ardagh Group is een leidende verpakkingenproducent met 100 locaties in metaal, glas en technologie in 25 landen. We hebben 18.000 mensen in dienst, produceren ongeveer 25 miljard verpakkingen per jaar en nemen wereldwijd de nummer1 en 2 positie in alle door ons bediende markten in.

Ardagh Group bestaat uit een divisie glas waar glazen verpakkingen voor de dranken-, voedsel- en pharmaceutische industrie worden gemaakt en een divisie metaal waar metalen verpakkingen voor voedsel, dierenvoeding, verf en spuitbussen worden gemaakt.
Glas en metaal zijn zeer milieuvriendelijke verpakkingen; ze kunnen beide eindeloos gerecycled worden en voorkomen daarmee afval en hoeven niet gekoeld bewaard te worden.

Chubb Varel

Onderdeel van wereldwijde organisatie

​ Chubb Fire & Security maakt deel uit van UTC Building & Industrial Systems, een wereldwijde organisatie met 121.000 medewerkers dat alles in het werk stelt om klantgerichte, vooraanstaande technologieën, producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van brandveiligheids- en elektronische beveiligingssystemen. UTC Building & Industrial Systems (BIS) is actief in meer dan 30 landen en bedient ruim 1 miljoen klanten.

Rabobank

Wie we zijn

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. Rabobank is een handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A., statutair gevestigd in Amsterdam. De Rabobank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30046259. De Rabobank staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank, De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

Gemeente Voorst

De gemeente Voorst (ca. 24.000 inwoners) bestaat uit twaalf kernen: Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp en Wilp-Achterhoek.

Vital Business Solutions BV

Wanneer uw organisatie voor ingrijpende uitdagingen staat is een professioneel advies heel belangrijk. Een gedegen advies van ervaren mensen is belangrijk om het vraagstuk effectief aan te pakken. Maar ook als bijvoorbeeld processen zijn vastgelopen kan ons advies uitkomst bieden. VBS helpt haar klanten aan concrete oplossingen op het gebied van vraagstukken rondom arbeid en organisatie.

Raster

Raster is in 1989 ontstaan uit Stichting Sociaal Cultureel Werk en Stichting Wijkwerk. We zijn een not-for-profit organisatie, actief in de gemeente Deventer. Raster verricht Welzijswerk en biedt Kinderopvang (onder de naam Sam&ko;).

We bieden binnen Sam&ko; Kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar. De ouders van de bij ons geplaatste kinderen zijn onze klanten. Not-for-profit binnen de Kinderopvang betekent dat al onze opbrengsten in de organisatie blijven en gebruikt worden voor het stimuleren van vernieuwing.

Onze welzijnsactiviteiten voeren we uit voor de gemeente Deventer en andere opdrachtgevers die actief zijn op het sociaal-maatschappelijk terrein, zoals woningcorporaties. De welzijnsactiviteiten omvatten Kinderwerk, Jongerenwerk, Samenlevingsopbouw, Activering, Ouderactiviteiten en Ouderenadvies.

Carmel College Salland

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Stichting Carmelcollege verbindt 13 VO-scholen, verspreid over heel Nederland. Op ruim 50 schoollocaties verzorgen Carmelscholen een breed onderwijsaanbod.

Accon AVM

Accon Avm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.