Esmee&Myrthe 90 home
10-06-2023

Wat kunnen onze psychologen in Weesp en Deventer voor jou betekenen?

Wij kunnen je helpen bij verschillende aspecten van je mentale welzijn en emotionele gezondheid. Hier zijn enkele manieren waarop een psycholoog je kan ondersteunen:

  1. Diagnostiek: Als je worstelt met emotionele problemen, kan een psycholoog je helpen bij het stellen van een juiste diagnose. We zullen je symptomen en klachten beoordelen en een passende diagnose stellen indien dit gewenst is.

  2. Behandeling van psychische aandoeningen: Psychologen zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende psychische aandoeningen, zoals depressie, angststoornissen, bipolaire stoornis, posttraumatische stressstoornis (PTSS), eetstoornissen en verslavingen. We kunnen therapieën aanbieden, zoals cognitieve gedragstherapie, exposuretherapie, EMDR en andere behandelingen, afhankelijk van je specifieke behoeften.

  3. Stressmanagement: Als je last hebt van chronische stress, kan een psycholoog je helpen bij het identificeren van de bronnen van stress in je leven en je leren hoe je effectieve stressmanagementtechnieken kunt toepassen. We kunnen je helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden om beter met stress om te gaan en je veerkracht te vergroten.

  4. Zelfontwikkeling en persoonlijke groei: Psychologen kunnen je ondersteunen bij het verkennen van je persoonlijkheid, waarden, doelen en interesses. Ze kunnen je helpen bij het ontdekken van je sterke punten en het aanpakken van belemmeringen die je groei en zelfontplooiing in de weg staan.

  5. Gedragsverandering: Als je bepaalde gedragspatronen wilt veranderen, zoals stoppen met roken, gewichtsverlies, het verbeteren van slaapgewoonten of het ontwikkelen van gezonde gewoonten, kan een psycholoog je helpen bij het stellen van doelen en het ontwikkelen van strategieën om gedragsverandering te bewerkstelligen.

Wil je graag meer weten, contact ons dan vrijblijvend zodat we met je mee kunnen denken! 

Leven (en werken) vanuit je talenten en drijfveren en dus met veel positieve energie dat wil toch iedereen? Sinds twee jaar mag ik dit ‘beleven’ toen heb ik; ex-profvoetballer en op dat moment professioneel ‘teamtrainer’ in het voetbal het loopbaanonderzoek gedaan. Ik wist dat ik weer wilde (deeltijd)studeren maar wat? Hiernaast was ik op zoek naar een andere, beter passende baan. 2eXplore en de uitgebreide rapportage (die ik er stiekem nog wel eens bij pak) hebben mij enorm geholpen: ik heb mezelf beter leren kennen, ik volg een geweldige, voor mij toen onbekende studie (Learning and Development in Organisations) en heb o.a. door haar concrete handvatten makkelijker een nieuwe baan kunnen kiezen waarbij ik wel heel vaak zin heb om ‘aan het werk’ te gaan. Hoe werkt het loopbaanonderzoek? Thuis maak je twee testen, vervolgens start de dag met een uitgebreid gesprek (1,5 á 2 uur), nog meer testen, tussentijdse vragen in mijn geval direct het afsluitende adviesgesprek met partner. De rapportage volgt twee weken later en geeft inzicht in je capaciteiten, persoonlijkheid en interesses waardoor ik bijvoorbeeld ook een beter beeld gekregen heb wat voor werkwijze, cultuur en organisatie mij past. Kortom twijfel je over je loopbaan, onderneem actie en meld je bij 2eXplore!”

Gijs Luirink

Loopbaanonderzoek ex-topsporter

"Ik had geen idee wat voor studie ik moest kiezen, dus ben ik via kennissen verwezen naar 2explore. Ik ben hier goed geholpen! De uitgebreide rapportage was voor mij een bevestiging van mijn persoonlijkheid, vaardigheden en uiteindelijk de geschikte studie. Enorm bedankt 2eXplore!"

Eline Groothedde

Deventer

2eXplore heeft mij uitermate goed geholpen met het uitkiezen van mijn studie, en heeft mij laten inzien dat ik meer kan dan dat ikzelf wist. Daarnaast heeft zij mij geholpen met het maken van een goede planning. Zonder 2eXplore zou ik nooit zo ver zijn gekomen. Met problemen betreft je studie, twijfel niet en neem contact op met 2explore!”

Yannick Rox

Studiekeuze en planningshulp

Na 2 jaar fysiotherapie toch willen switchen maar wat... Onze zoon heeft een studiekeuzeonderzoek gedaan omdat hij niet duidelijk wist wat hij echt wilde. Uit de test bleek dat hij inderdaad een heel breed geïnteresseerd is. Gaan verdiepen in de eerste paar studies en uiteindelijk toch gekozen voor nr1 uit de test, Inmiddels gestart en studie het voelt erg goed. Kan het echt aanraden.”

Yda

Studiekeuze

3

Locaties

8

Certificeringen

30+

Curussen

2000+

Tevreden klanten

Zal ik u even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug

2eXplore

2eXplore biedt behandeling en onderzoek op het gebied van studie- en beroepskeuze en loopbaan. Behandeling wordt geboden in de basis GGZ. Wij hebben een vestiging in Deventer, Weesp en Amsterdam

Vestigingen

Vestiging Amsterdam
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam

Vestiging Deventer / Apeldoorn / Zutphen
Achter de Muren Duimpoort 52
7411 CE Deventer

Vestiging Weesp
Leeuwenveldseweg 14-M
1382 LX Weesp