Esmee&Myrthe 90 home
17-07-2023

Kom jij bij ons werken?

Dit ga je doen:

Je voert de behandeling uit van volwassenen in de generalistische basis GGZ. Als behandelaar stel je cliënten maximaal in eigen regie en ga je aan de hand van de hulpvraag samen met de cliënt een behandelplan opstellen. Je werkt vanuit de visie om de client weer in de eigen kracht te zetten en benadrukt de krachten en talenten van de client. De positieve psychologie past daarmee goed bij jouw werkwijze. Je richt je niet alleen op de psychische klachten van de cliënt, maar ook op zaken zoals weer in regie komen, de weg naar autonomie, dagelijks leven en leefstijl.

 Mogelijke behandelmethoden zijn daarbij cognitieve gedragstherapie, EMDR, mindfulness en eHealth. Een combinatie van online en real-life behandelen is mogelijk, afhankelijk van de vraag van de cliënt. Zowel intakegesprekken voeren, als diagnostiek en behandelingen uitvoeren behoren tot jouw taken.  Je voert taken altijd onder goede werkbegeleiding en verantwoordelijkheid van een ervaren GZ-psycholoog.

Over ons

2eXplore is een psychologisch bureau met vestigingen in Weesp en Deventer. 2eXplore gaat uit van de unieke persoon en kijkt naar krachten en talenten om iemand op die manier te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Wij bieden psychologische zorg in de basis-GGZ maar ook onderzoek voor de juiste loopbaan- profiel- studie- en/of beroepskeuze, hoogbegaafdheids- en intelligentieonderzoek bij kinderen en andere psychologische vraagstukken. In die zin hebben we een breed aanbod, met als kern de zoektocht naar iemands talenten, krachten en mogelijkheden. Lijkt het je leuk binnen een ondernemende praktijk te komen werken dan zit je bij ons goed! Naast hard werken hechten we ook veel waarde aan gezelligheid, een fijne werkomgeving en flexibiliteit. 

We zijn een kleinschalige praktijk bestaande uit GZ-psychologen en basispsychologen met veel ervaring en kijken ook altijd mee vanuit een psychologische bril. We zijn een kleinschalige praktijk waardoor contact laagdrempelig en warm is.

Dit ben jij

Ben jij in het bezit van een masterdiploma (gezondheidszorg, klinische of positieve-) Psychologie en de basisaantekening psychodiagnostiek.

Je hebt ervaring of affiniteit met het kortdurende werken in de basis GGZ, minimaal 2 jaar werkervaring met behandelen

Je bent analytisch, ondernemend, toegankelijk, zelfstandig en energiek

Je bent in staat om collega´s enthousiast te maken en mee te nemen in de ontwikkelingen

Je hebt de basisopleiding cognitieve gedragstherapie afgerond

Je bent in staat met huisartsen en andere verwijzers samen te werken 

Dit bieden wij

We bieden je vooral een zeer interessante baan en de mogelijkheid om met jouw innoverende ideeën je werk vorm te geven. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een goed salaris, marktconform afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • 5 weken vakantie per jaar
  • We bieden je in eerste instantie een jaarcontract voor 24 uur, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Goede werkbegeleiding door een GZ-psycholoog
  • We bieden opleidingen aan, om te beginnen met de opleiding EMDR, traumabehandeling.
  • Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren

Is je interesse gewekt?  Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Esmee Schijven (0620452103) of Myrthe Eggink (0644293420). Solliciteer direct en stuur je motivatiebrief samen met je CV naar info@2explore.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet voor 15 augustus 2023!  

Leven (en werken) vanuit je talenten en drijfveren en dus met veel positieve energie dat wil toch iedereen? Sinds twee jaar mag ik dit ‘beleven’ toen heb ik; ex-profvoetballer en op dat moment professioneel ‘teamtrainer’ in het voetbal het loopbaanonderzoek gedaan. Ik wist dat ik weer wilde (deeltijd)studeren maar wat? Hiernaast was ik op zoek naar een andere, beter passende baan. 2eXplore en de uitgebreide rapportage (die ik er stiekem nog wel eens bij pak) hebben mij enorm geholpen: ik heb mezelf beter leren kennen, ik volg een geweldige, voor mij toen onbekende studie (Learning and Development in Organisations) en heb o.a. door haar concrete handvatten makkelijker een nieuwe baan kunnen kiezen waarbij ik wel heel vaak zin heb om ‘aan het werk’ te gaan. Hoe werkt het loopbaanonderzoek? Thuis maak je twee testen, vervolgens start de dag met een uitgebreid gesprek (1,5 á 2 uur), nog meer testen, tussentijdse vragen in mijn geval direct het afsluitende adviesgesprek met partner. De rapportage volgt twee weken later en geeft inzicht in je capaciteiten, persoonlijkheid en interesses waardoor ik bijvoorbeeld ook een beter beeld gekregen heb wat voor werkwijze, cultuur en organisatie mij past. Kortom twijfel je over je loopbaan, onderneem actie en meld je bij 2eXplore!”

Gijs Luirink

Loopbaanonderzoek ex-topsporter

"Ik had geen idee wat voor studie ik moest kiezen, dus ben ik via kennissen verwezen naar 2explore. Ik ben hier goed geholpen! De uitgebreide rapportage was voor mij een bevestiging van mijn persoonlijkheid, vaardigheden en uiteindelijk de geschikte studie. Enorm bedankt 2eXplore!"

Eline Groothedde

Deventer

2eXplore heeft mij uitermate goed geholpen met het uitkiezen van mijn studie, en heeft mij laten inzien dat ik meer kan dan dat ikzelf wist. Daarnaast heeft zij mij geholpen met het maken van een goede planning. Zonder 2eXplore zou ik nooit zo ver zijn gekomen. Met problemen betreft je studie, twijfel niet en neem contact op met 2explore!”

Yannick Rox

Studiekeuze en planningshulp

Na 2 jaar fysiotherapie toch willen switchen maar wat... Onze zoon heeft een studiekeuzeonderzoek gedaan omdat hij niet duidelijk wist wat hij echt wilde. Uit de test bleek dat hij inderdaad een heel breed geïnteresseerd is. Gaan verdiepen in de eerste paar studies en uiteindelijk toch gekozen voor nr1 uit de test, Inmiddels gestart en studie het voelt erg goed. Kan het echt aanraden.”

Yda

Studiekeuze

3

Locaties

8

Certificeringen

30+

Curussen

2000+

Tevreden klanten

Zal ik u even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug

2eXplore

2eXplore biedt behandeling en onderzoek op het gebied van studie- en beroepskeuze en loopbaan. Behandeling wordt geboden in de basis GGZ. Wij hebben een vestiging in Deventer, Weesp en Amsterdam

Vestigingen

Vestiging Amsterdam
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam

Vestiging Deventer / Apeldoorn / Zutphen
Achter de Muren Duimpoort 52
7411 CE Deventer

Vestiging Weesp
Leeuwenveldseweg 14-M
1382 LX Weesp