Esmee&Myrthe 90 home

Nieuws

Wat kan je verwachten van psychologische behandeling bij 2eXplore?

10-07-2023

Het kan een grote stap zijn om hulp te zoeken voor je mentale welzijn. Toch hopen wij jou verder te kunnen helpen. Dit doen wij door een veilige ruimte te bieden waarin jij inzicht kunt krijgen in jezelf en jouw krachten en talenten, waardoor jij de uitdagingen in het leven aan kunt gaan. Door te kiezen voor een behandeling, geef jij jezelf de mogelijkheid te werken aan je welzijn, blij te zijn met wie jij bent en hoe je in het leven staat. Door middel van deze blog willen we je laten lezen wat je kunt verwachten van een behandeling binnen 2eXplore, zodat je met vertrouwen kunt beginnen met het werken aan de dingen waar jij tegenaan loopt.

Hoe vind je de juiste bachelor opleiding?

15-06-2023

Het is kan heel lastig zijn de juiste bachelor te vinden. Er zijn zoveel studies, maar wat past nou het beste bij jou? Binnen 2eXplore hebben we hier inmiddels veel ervaring mee, aan de hand van ons studiekeuze onderzoek hebben we al veel jongeren mogen helpen. Je kan ook zelf een aantal stappen zetten, zie hiervoor onderstaande tips:

Een stukje positiviteit in uitzonderlijke tijden

27-11-2021

Controle over de pandemie hebben we niet, eveneens niet altijd het gevoel van enig invloed, maar ons eigen mindset kunnen we wel een richting uitzetten. De mens blijft toch bijzonder flexibel. Meer dan zeven maanden geleden hadden we nooit gedacht vandaag de dag nog steeds in deze situatie te zitten. 

Als het studentenleven op pauze wordt gezet

16-04-2020

Waar scholieren jaren toewerken naar het moment van de uitgehangen vlag en daarmee het begin van hun studententijd, is deze realiteit binnen een aantal weken tijd volledig veranderd. De introductieweken vormen de periode waarbij studenten zich oriënteren op de stad, opleiding als wel de eventuele aansluiting bij verenigingen. Maar nog iets veel belangrijkers: een nieuwe groep vrienden, aansluiting bij studiegenoten binnen een stad die je zelf misschien nog niet kent. Door het corona virus moeten wij onszelf helaas in de hand houden. De introductieweken zijn voornamelijk online, er komen 1.5 meter borrels met kleine groepen en in person-lessen zijn voorlopig nog niet aan de orde. Maar kunnen we hier een meer positieve draai aangeven?

Zal ik u even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug

2eXplore

2eXplore biedt behandeling en onderzoek op het gebied van studie- en beroepskeuze en loopbaan. Behandeling wordt geboden in de basis GGZ. Wij hebben een vestiging in Deventer, Weesp en Amsterdam

Vestigingen

Vestiging Amsterdam
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam

Vestiging Deventer / Apeldoorn / Zutphen
Achter de Muren Duimpoort 52
7411 CE Deventer

Vestiging Weesp
Leeuwenveldseweg 14-M
1382 LX Weesp