De kroon op jouw studie is een goed passende master!

De juiste master kiezen is belangrijk en opnieuw niet eenvoudig. Het moet de kroon zijn op je studie maar ook een richting waarin jij straks als Young Professional aan de slag gaat. Je weet inmiddels al goed wat je wel en niet wilt en waar je interesses liggen. Toch is het opnieuw een lastige keuze waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Met een Masterkeuze onderzoek bij 2eXplore krijg je een goed beeld van jouw mogelijkheden en voorkeuren. Hierbij zijn jouw persoonlijkheid, talenten en interesses bepalend: wat past nu echt bij jou? Dit middels psychologisch wetenschappelijk onderzoek. We kijken naar je bachelor HBO of WO: wat kun je doen? Of wil je misschien een hele andere richting op na je bachelor? Middels ons Masterkeuze-onderzoek kunnen we goed zien wat de best passende master voor je is. In een uitgebreid gesprek bespreken we ook de vakken, minor(s), stages, en specialisaties die je eerder koos.

Wij van 2eXplore kennen van alle masteropleidingen de specifieke toelatingseisen. Het is niet altijd heel eenvoudig, er valt te kiezen uit wel 600 masters op HBO/WO niveau. Ons advies is om op tijd te beginnen met je oriëntatie, bij voorkeur al tijdens je bachelor. Hoe eerder je begint, hoe groter je mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan schakelprogramma’s, pre-masters, toelatingseisen en extra keuzevakken.

Zo vergroot jij de kans op de kroon op je studie, een goed passende master!